Αγγελίες

otc inhalers for asthma

otc asthma inhaler walmart redirect

ΔΩΡΕΑΝ

Σύνολο Αγγελιών: 507.398

Panasonic TX-58AXR800 TV

paroxetine sevrage

paroxetine
Αγγελία από Benjamin 06 Ιαν, 12:29. Διαγραφή Αγγελίας, Επεξεργασία Αγγελίας.


amlodipin actavis

amlodipin teva bivirkninger
Τιμή:
1.336

amitriptyline effect

amitriptyline side effects eteam.ou.edu
Υποστήριξη 3D
Με την υποστήριξη για διάφορα 3D αναπαραγωγή περιεχομένου, όπως κινούμενες εικόνες, ταινίες και αθλητικά γεγονότα, είναι δυνατό για να απολαύσετε απίστευτα ρεαλιστική 3D-εικόνα. Απλώς επιλέξτε τη λειτουργία αναπαραγωγής που σας αρέσει καλύτερα. πόλωση μέθοδο για τη δημιουργία 3D-εικόνες μειώνει την οπτική κόπωση κατά τη διάρκεια εκτεταμένης προβολής.


Φωνητικές οδηγίες
απλές φωνητικές εντολές. Χρησιμοποιώντας φωνητικές οδηγίες, μπορείτε να βρείτε γρήγορα το περιεχόμενο που θέλετε. Επιπλέον, η υποστήριξη αναγνώρισης φωνής σε μεγάλο βαθμό απλοποιεί και επιταχύνει τη διαδικασία εγγραφής.


Αρχική οθόνη μου
Αρχική οθόνη για προσωποποιημένη και διαισθητική. Η κύρια οθόνη μπορεί να είναι εξατομικευμένη με την προσθήκη τα αγαπημένα σας προγράμματα σε αυτό και επιλέξτε το περιεχόμενο. «Μου αρχική οθόνη» παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και αντικείμενα.


* Στα προγράμματα που εμφανίζονται στην εικόνα, και οι θέσεις τους διαφέρουν ανάλογα με την πραγματική οθόνη, το οποίο έχει ρυθμιστεί με μη αυτόματο τρόπο.


Τηλεχειριστήριο με απομακρυσμένη Έλεγχος οθόνης αφής
Δύο εύκολοι τρόποι για να εργαστούν: χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές και ένα άγγιγμα του δακτύλου. Η νέα κονσόλα με αφής πάνελ τηλεχειριστήριο, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε διάφορες λειτουργίες, όπως η χρήση το άγγιγμα ενός δακτύλου και χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με ένα νέο προσαρμοσμένο κουμπί, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση γρήγορα το αγαπημένο σας περιεχόμενο.


Ευρεία γωνία θέασης
Γραμμή επιλογών επέκτασης από την εξαιρετική οπτική γωνία έχει βελτιωθεί φωτεινότητα, το χρώμα και το κοντράστ της εικόνας κατά την αναπαραγωγή, ακόμη και όταν προβάλλεται σε μια γωνία.


Υψηλής αντίθεσης
ευκρινείς, φωτεινές εικόνες και ομαλές τονικές διαβαθμίσεις. Υψηλή αντίθεση και πλούσια διαβάθμιση των χρωμάτων κάνει την οθόνη, φωτεινά, κορεσμένα και αιχμηρά.


Εξοπλισμός:
Τηλεόραση Panasonic TX-58AXR800
μακρινός ελεγκτής
Έλεγχος αφής
επιτραπέζια βάση
3D γυαλιά - 2 τεμάχια
Προσαρμογέας SCART
στοιχείο Προσαρμογέας



Επικοινωνία

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του WhatsApp, Skype ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μας καλύτερη μέθοδος επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας σε 24-48 ώρες.


Αριθμός WhatsApp. +13237947106
SKYPE ID: benjaminjordan1970_1
benjaminjordan1970@Gmail.com


Αποστολή e-mail
Benjamin, 068393982
Ενημερώστε έναν φίλο

cheap abortion pill buy online

buy abortion pill

cialis online

cialis pillola del weekend